Plată :

În momentul achiziționării produselor din magazinul online bbmag.ro îți punem la dispoziție următoarele metode de plată :

1. Plata ramburs ( plata în numerar la livrare)

Dacă dorești achitarea produsului în numerar la livrare,vei achita contravaloarea în lei, reprezentantului firmei de curierat în momentul predării produsului.

2. Plata cu cardul (plata online) pe site

De asemenea, îți oferim posibilitatea de achitare online a comenzii direct cu cardul pe site prin intermediul unui “pos” online pus la dispoziție de către Mobilpay ( NETOPIA) .În această situație nu-ți mai revine nicio obligație de achitare față de reprezentantul firmei de curierat.

3. Plata cu ordin de plata (transfer bancar)

Dacă dorești achitarea comenzii prin transfer bancar, poți face acest lucru în baza unei facturi proforme, transmise prin e-mail după plasarea comenzii. Plata trebuie efectuată în contul :

———-

CUI : —————-

Reg comertului : —————–

CONT : ————————–

BANCA : ———————-

În secțiunea ” Reprezentând” se completează seria proformei primite iar “suma” va fi cea scrisă pe factura proformă.

Factura proformă are o valabilitate de 2 zile, timp în care avem rugămintea să efectuezi plata. După efectuarea plății ne poți trimite dovada plății la adresa de e-mail office@bbmag.ro pentru expedierea comenzii.

COMANDA VA FI TRANSMISĂ DOAR DUPĂ CONFIRMAREA PLĂȚII .

Livrare :

Produsele achiziționate din magazinul nostru online www.bbmag.ro sunt expediate prin intermediul firmelor de curierat rapid .

Data estimată pentru livrarea comenzilor variază de la 2 – 15 zile lucrătoare în funcție de produs și de disponibilitatea acestuia în stoc . Livrarea comenzii va fi efectuată prin intermediul unei firme de curierat la adresa specificată în formularul de comandă. După ridicarea produselor de către curier, poți solicita numărul de AWB în baza căruia poți verifica statusul comenzii tale. Dacă dorești primirea comenzii în urmatoare zi comanda trebuie plasată până la ora 13:00 .

Important !

  • În cazul achitării comenzii prin transfer bancar, transmiterea produselor se va face doar dupa primirea confirmarii de plată .
  • Comenzile primite în intervalul Sâmbătă – Duminică, vor fi procesate începând cu ziua de Luni în ordinea sosirii.
  • Comenzile primite în ziua de Vineri până la ora 13:00, vor fi livrate Sâmbătă doar dacă acest lucru este specificat la “Observații” de către client, în caz contrar aceasta va fi expediată în cursul zilei de Luni.

Costurile de livrare :

Livrarea gratuită se aplica comenzilor cu valoare minimă de 250 Lei. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 Lei se percepe o taxă de transport în valoare de 19 Lei pentru Bucuresti și oriunde în tara .

BBmag.ro va depune toate eforturile necesare pentru a respecta termenele de livrare menționate mai sus . Totuși, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele întârzieri sau pierderi de colete cauzate de către un terț.

Produsele sunt predate unui terț (ex. curier) care va recepționa coletul în numele clientului, semnând documentele de livrare. Dacă clientul nu a fost prezent la adresa indicată în formularul de comandă în termenul de livrare stabilit sau nu oferă datele complete și exacte pentru livrare, magazinul online bbmag.ro este exonerat de orice obligație referitoare la trimiterea coletului . Clientul poate solicita retrimiterea coletului implicit după expirarea termenului de livrare inițial, acoperind costul ambelor transporturi.

Coletele nerevendicate si returnate :

Clientul nu este exonerat de plata facturii și implicit a transportului în cazul în care produsele trimise nu au fost ridicate în termen de 3 zile de la primirea notificării de livrare. Costurile aferente transportului coletului tur-retur vor fi evidențiate și adăugate la factura comenzii returnate. În acest caz ne rezervăm dreptul de a cere plata integrală a facturii și implicit a transportului tur-retur .