ce cadouri alegem pentru copii

Pentru că magia Crăciunului ne cuprinde încet încet, am decis să vin în ajutorul vostru dragi părinți. “Ce cadouri sa alegem pentru copii?” Indiferent dacă este primul Crăciun al copilului tău, am selectat cele mai bune idei de cadouri pentru a face acest Crăciun special.

Micuțul tău nu va cere multe de Crăciun,deoarece probabil înca nu constientizează prea mult ce se întampla în jurul lui, dar asta nu înseamnă că nu poți să-i oferi o jucărie care să îl facă să râdă și să fie fericit.

Jucarii pentru dezvoltarea abilitatilor motorii

Atunci când alegi un cadou, alege jucării care încurajează mișcarea, cum ar fi târârea sau mersul în picioare poate chiar o jucărie care ajută la dezvoltarea abilităților motrice fine. Centrul de activități cu design de Leu care se transformă pe măsură ce copilul tău crește este o alegere potrivită. Acesta susține dezvoltarea abilităților motorii prin spațiul de miscare pe care îl oferă. În același timp stimulează simțurile vizuale prin multitudinea de culori. Copilul tău va fi fascinat și cu siguranță își va petrece o mare parte din timp înconjurat de cele 30 de bile colorate.

Jucariile de plus

ce cadouri alegem pentru copii

Dăruiește-i copilului tău o jucărie de plus care îi oferă lecții de empatie, responsabilitate și prietenie. O astfel de jucărie este un însoțitor minunat pentru orice, de la somn până la partenerul de ceai. Poți opta pentru personajul preferat al micuțului. Un bun exemplu este Peppa Pig care este foarte în vogă pentru cei mici.

Seturile de instrumente

Introdu responsabilitățile vieții într-un mod distractiv, cu instrumente de bucătărie pentru copii. Bucătăriile sunt printre cele mai recomandate jucării pentru copii, deoarece încurajează imaginația, planificarea și procesarea logică. De la pregătirea cinei sau a unui fel de mâncare preferat,jocul cu instrumente de bucătărie este un  cadou minunat pentru micul tău bucătar.

Jucariile muzicale

Jucăriile muzicale promovează creativitatea și libertatea de exprimare. De asemenea, olita muzicala este o alta alegere minunată pentru copilul tău care a ajuns la vârsta la care trebuie să renunțe la scutece. Aceasta te va ajuta atât pe tine, pentru a-l determina să folosească olița ,cât si pe cel mic , fiind încântat de noua sa jucărie.

Puzzle

Sustine-ți copilul în rezolvarea problemelor de logică într-un mod distractiv, cu puzzle-uri din lemn. Sunt opțiuni excelente pentru părinții care caută cadouri de Crăciun. Sunt suficient de rezistente pentru utilizarea de zi cu zi și îi ajută pe copii să învețe concepte precum litere, forme și culori. Totusi ai grijă să fie suficient de mari încât să nu reprezinte un pericol pentru cel mic.

Dacă și tu te întrebai “Ce cadouri sa aleg pentru copilul meu?”, sper că ai găsit aici câteva idei care să te ajute. Lista este lungă și Moș Crăciun este încărcat cu o multitudine de jucării! Așa că stai fără griji, cu siguranță va găsi cadoul potrivit și pentru copilul tău! Până atunci bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă!

jucarii pentru craciun
  •  
    135
    Shares
  • 135
  •  
  •  
  •  

CITEȘTE ȘI

Lasă un răspuns